icon phone     0878 25 00 18 icon phone     0888 10 40 70 skype2 skype: neon.bg

Фирма НЕОН.БГ ООД е една от бързо развиващите се фирми в областта на външната реклама. Започва дейността си, основно като производител на елементи и реклами от неон, но много скоро усърдието и амбициозността на екипа от млади специалисти, допринасят за разширяване на производството.

В момента НЕОН.БГ притежава собствена производствена база, голям набор от съвременно високо технологично оборудване и предлага на клиентите си все повече и по-разнообразни продукти и услуги.


Зад гърба ни са доста реализирани проекти, затворени в пълен производствен цикъл: от консултиране на клиентите при избора им на адекватна външна реклама, през изготвяне на дизайнерски проект, пълно обслужване във връзка с узаконяване на рекламите и рекламните конструкции, до изработка и монтаж на избраната външна реклама. И не на последно място гаранционно и извънгаранционно 24-часово сервизно обслужване.


За нас няма производствени граници, ние можем да превърнем в реалност всяка ваша идея с мотото „бързина, качество, конкурентни цени”

Партньори

Фейсбук Неон.бг ООД