icon phone     0878 25 00 18 icon phone     0888 10 40 70 skype2 skype: neon.bg

Последно реализирани проекти

ВЪНШНА РЕКЛАМА! ОБЕМНИ БУКВИ!

НЕОН.БГ ООД изработва всякакъв вид външна и вътрешна реклама: обемни светещи букви с неоново и LED (светодиодно) осветление, несветещи и осветени букви от алуминий, INOX, месинг. Неон и неонови реклами, информационни и презентационни стойки, табла и тотеми, светеща и несветеща реклама, указателни табели и надписи, системи за визуална комуникация.

НЕОН.БГ ООД ПРОИЗВЕЖДА И МОНТИРА СВЕТЕЩИ КРЪСТОВЕ ЗА АПТЕКИ!

Все по-често забелязваме присъствието на светещи кръстове, като част от външната реклама на аптеки и болнични заведения. Идеята за налагане на такъв тип реклама е, възможно най-силното открояване на наличието на здравен обект в претъпканата градска среда. Еднотипна, но не съвсем реклама, която да унифицира по своеобразен начин, но и да откроява аптеките на отделните вериги. Предимствата са много - не заема много място на фасадата, конзолен монтаж, който предполага, че рекламата се вижда от много повече позиции и по-големи разстояния, икономичен разход на електроенергия, еднокво добра ефективност и през деня, и през нощта.
За да отговорим на конкретните нужди и изисквания на различните клиенти, предлагаме двустранно светещи обемни кръстове с външно и вътрешно LED светодиодно осветление, обемни кръстове с вакуумно формовани лица и неоново осветление, кръстове от прозрачен плексиглас и открит неон, възможност за различна анимация на осветлението.
За повече информация, може да се свържете с нас от контактната форма в сайта или да ни намерите на тел.: 0700 16 900 - на цената на един градски разговор!

Партньори

Фейсбук Неон.бг ООД